Veckan som gått V. 17

veckan som gått Samling av länkar till saker jag gillade, tyckte var intressant, eller av en eller annan outgrundlig andledning vill dela. Enjoy.

  • #internet Kawa Zolfagary sätter ord på något som jag själv också tycker Politism: Alla troll är inte fula. Men jag tror att vi kämpar i motvind här.
  • #GrafiskDesign #feminism Nordens institut på Åland andordnade en föreläsning med folk från Hall of Femmes som jag var med och lyssnade på. Blev bla. introducerad och helt betagen av Tomoko Miho. Helt nytt namn för mig, men fantastiskt duktig formgivare.
  • #SoMe #MiddleEast Om mellanöstern och sociala medier: STUDY: Facebook dominates in Middle East Bra att göra den här typen av undersökningar, men jag saknar att det inte finns någon jämförele mellan hur många i respektive land som har tillgång till internet. Vilket inte kanske är så intressant för sociala medie experter men mera för de som är intresserade av kommunikation. Även om internet har börjat spela en större roll, och facebook och twitter med det så är inte trad. media borträknat riktigt ännu. För att inte tala om de olika ekonomiska och infrastrukturella skillnaderna länderna emellan.
  • #föpol Britterna har samma problem som sverige med ryssland. Och ungefär samma beredskap att gå upp och möta ryska militärt flyg och flotta. the telegraph: Our Typhoon fighters look flashy, but we are completely outgunned by Russia. Tror inte att en ska överskatta rysslands militära kapacitet. Även om den är större än tidigare så dras också den med problem.
  • #svpol Intressant om valkampanjande och vad som ger räckvidd Politologerna: Informationseffekter och valdeltagande bland svenska väljare
  • #youtube Veckans youtubeklipp är den här:
Den här bloggposten är en del av bloggutmaningen #blogg100 Dag 57 av 100
Annonser
Det här inlägget postades i Veckan som gått och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s