Politiskt eller personligt? En lapp och ett krossat sidofönster

På Åland så finns det inte arga lappar i trappuppgången däremot arga lappar i din söderslagna bil: ÅF-politiker fick bilen förstörd

Är det så enkelt att det är nån som inte gillar hans åsikter om droger. Eller kan det vara något annat? Jag vill gärna att den frågan skulle kunna hållas öppet ett tag till.

Det är ingen avsändare, och även med smädelsen ÅF jävel så är medelandet på lappen välldigt kryptisk och opolitiskt. Och om det verkligen är droger som det handlar om borde inte någon socialdemokrat vara måltavlan. De är ju trots allt de som driver (höll på att skriva pushar), tillsammans med (obs), och efter det (åf). Borde inte drogerna nämts, borde det inte likna mera det drogklotter som finns i mariehamn?

Vad syftar den/ de på när de skriver Sätta käppar i hjulet. Det måste vara någon pågeånde process, som lokalpolitikern hindrar. Och drogdebatten är svårt att jämka ihop med det. Det kan vara så att de använder det här utrycket annarlunda, till min egna stora förvirring.

Annars … Är det helt omöjligt, att på ett ställe där man skär sönder däcken på bilar som är felparkerade, att någon skulle skrivit en arg lapp krossat ett bilfönster och sedan gå därifrån? Att det skulle kunna vara lite vadsomhelst som är motivet till det här?

Med det sagt så är det inget som ska behöva hända. Oavsett om det är politiskt betingat eller något helt annat.

Denna bloggpost är en del av bloggutmaningen #blogg100 Dag 48 av 100
Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s