Så populärar är länkposterna från dispatch på twitter

Twitter Länkförkortaren bitly har en fantastisk bra funktion så att om en är nyfiken på att se vart en länk leder, eller vill se lite statestik kan sätta ett plustecken(+) bakom förkortningen och vips får en se det.

Kollade runt lite och hittade att dispatch använder bitly, men inte avpixlat eller nya tider. Plockade ut 10 nyligen publicerade länkar från dem och lade in dem i ett diagram.

image (2)

Toppen den 28 mars är en artikel om Dan Parks som blvit åtalad igen. Länk till bitlys metadata sida om länken: https://bitly.com/1jCV7cO+ Observa pluset (+) sist, lägg det bakom valfri bitly länk så får du veta mera om länken.

Nu är det är kontot @dispatchIntlpå twitter rätt litet, 450 följare jamfört med avpixlat 3420, och fria tider 1918. Men jag hade räknat med att det skulle vara flera som klickade på deras länkar från twitter. Det är för mig också att fundera på case-driven främlingsfientligheten är. Om det krävs en misshandel, omdesignad godispåse, whatever för att de ska klicka och agera, och därimellan är den, för de flesta latenta.

Denna bloggpost är en del av bloggutmaningen #blogg100 Dag 32 av 100
Det här inlägget postades i Främlingsfientlighet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s