Metabloggande

#blogg100 Det blir lite metabloggande idag, när mitt bloggande består av två saker: efterforskande och skriva. Speciellt det första tar mera tid än det andra. Håller just nu på att skapa mig någon form av verklighetsgrund för att i framtiden få fram något intressannt om:

  • City Mariehamn
  • Intsagram och Eurovaalit
  • Aktiviteten på twitter på Åland
  • Almedalen och åland
  • #ÅSWC

City Mariehamn är mycket om att förstå vad de handlar om. Vad de vill uppnå, om det är rätt mål, och vad de gör. Instagram och europarlamentsvalet är en del trixande med att få fram data, men också lite funderande på hur en ska angripa bilderna. Aktiviteten på twitter på Åland är det egentligen bara att få igång datasamlingen för att få ett par veckor utdrag för att sedan kunna ge en bild av vad som händer. Almedalen på Åland är lite mera funderande på vad de egentligen håller på med. Bloggposten om #ÅSWC är tänkt att vara ett utkast till hur en kan göra en knytkonferens om samhällsutveckling på Åland utifrån cyber/digital/it/internet. Upplägg, var, hur när. Mycket att fundera på där också. Inte minst namnet då det nuvarande är en ren efterappning av SSWC som brukar hända på sommaren. Men inte år har jag förstått.

Så allt detta har gjort att jag inte hunnit skriva något smart idag. Så det blidde lite metabloggning om vad som händer i kulisserna istället.

Den här bloggposten är en del av #blogg100 dag 14 av 100
Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s