Finska Euparlamentsvalet på sociala medier –84 dagar till valet

#Eurovaalit Har månadsvis gått igenom hur de findländska europaparlamentsvalskandidaternas kampnajsidor på facebook gör ifrån sig under de senaste månaderna. Det med målet att kunna jämföra, och kanske till och med se trender på facebook. De tidigare publicerade posterna var Finska Euparlamentsvalet på sociala medier -112 dagar till valet

Likes är inte samma sak som en individ, det är inte eller omöjligt för ett konto att gilla flera olika konton. Det är inte eller nödvändigtvis ett statement att en person stöder en kandidat, det kan betyda lite vad som helst.

Nu har jag inte tagit in data för vecka 8 och vecka 7, listan har inte eller blivit uppdaterad de senaste 2 veckorna eller.  Det gör att alla kandidater med facebooksidor inte är med. Det gör också att kurvan från den senaste insamligen mot den jag gjorde idag blir betydligt skarpare. Men där ska jag lova bot och bättring. Så först en titt på hur det står till med likes:
chart_2 (1)
chart_3
chart_3 (1)

chart_3 (2)

Samma graf som ovan, men med lägre tak (100%) så att det ska gå att se den nedre halvan av de 10 största

För att gå vidare till Talks about, det är ett värde som visar hur många unika konton som på något sätt har interagerat med sidan under de gångna sju dagarna.
chart_2
chart_6
Eftersom jag bor i svenskfinland är det intressant hur SFP gör i från sig också.
chart_7

Denna bloggpost är en del av bloggutmaningen #blogg100 Dag 2 av 100.
Annonser
Det här inlägget postades i EP-valet 2014, Facebook, Politisk Kommunikation, Sociala Medier, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s