No title | #blogg100 dag 21

Så länge du sprattlar så är du okej.

Har suttit på breddgruppsmöte sedan halv tio till halv fyra. Breddgruppsmöte är något som ska hjälpa till att skapa mål för framtidens Åland.  Eller rättare sagt mål i framtiden för Åland. Det var en möjlighet för dem som var på ungdomsforumet att komma med, tre anmälde sig, bara jag dök upp. Jörgen Pettersson har bloggat mera om det, inte med ungdomsperspektivet men ändå. Och jag har tänkt skriva om det men inte i kväll, men någon gång i veckan.

Annars skulle det här vara den perfekta kvällen för lite klättring. När jag bodde i jeppis för ett par år sedan hade jag fri tillgång till en garagevägg. Det var grepp på tre väggar och ett överhäng. Inte så mycket för världen men fullt tillräckligt. Två tre timmar på något självskapat problem, hand fot fot hand, trilla, hand fot hand, trilla. Trillade för att man hade mjölksyra, trillande för att tappade bort ballansen. Trillande för att man glömde bort vart man skulle och hur man skulle göra för att ta sig dit. Nötande av problem, tills de var avklarade och sedan skapandet av nya. Det var meditativt och otvunget.

Det blir inte så mycket klättring nuförtiden, iaf. inte vintertid. Kan sakna det.  Men med lite tur så kommer crashpaddan ur förrådet till våren.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s